Alles over corona en hulp in de buurt op nieuwe website

Bij wie kan ik in mijn gemeente terecht met een vraag over corona? Hoe help ik mensen in mijn buurt door deze lastige periode? En wat kan ik zelf doen om de crisistijd zo goed mogelijk door te komen? Welzijnsorganisatie WijZijn Traverse Groep heeft deze informatie voor zeven gemeentes in West-Brabant en Zeeland gebundeld op de website corona-infopunt.nl. 

Het coronavirus raakt ons allemaal. Om mensen in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Halderberge, Tholen, Woensdrecht, Rucphen en Steenbergen te informeren over mensen en instanties bij wie zij terechtkunnen in hun gemeente heeft WijZijn Traverse Groep deze nieuwe website gelanceerd. Het is een nuttige aanvulling op de diverse telefonische Corona-steunpunten in deze gemeenten: mensen kunnen er ook buiten kantooruren en in de weekenden terecht voor informatie, een praatje of een gerichte ondersteuningsvraag.

De komende tijd wordt de website nog verder aangevuld met informatie van andere zorg- en welzijnsaanbieders én met een overzicht van initiatieven om mensen te helpen of een hart onder de riem te steken. Want deze tijd vraagt dan wel om voorzichtigheid, maar omkijken naar elkaar is juist nu heel belangrijk.