• 15.00-17.30 uur
  • Bravis ziekenhuis Roosendaal
  • Deelname is kosteloos voor medewerkers van onze partners

Professionals

Studiemiddag 'Zorgen doen we samen!'

“Wat is de juiste zorg? Wie heeft het laatste woord? De casemanager? Het wijkteam? De persoon met dementie zelf? Iedereen heeft zijn eigen kijk op de optimale dementiezorg. Vaak zijn zorgmedewerkers het eens, soms staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Hoe kunnen we deze diverse perspectieven bundelen en elkaar versterken, in plaats van verzanden in discussie? Zo krijgen mensen met dementie uiteindelijk de zorg die ze nodig hebben.

Freya Flach en Hanneke van de Pol van 'Zeg JA bij dementie' geven landelijk trainingen aan mantelzorgers en zorgprofessionals. Hun visie is gebaseerd op 'wat is en kan er nog wel in het contact met iemand met dementie'. Ze hebben een methode ontwikkeld en hierover het boek 'Zeg JA bij dementie' geschreven. Met hun uitgebreide ervaring in de zorg, met name in dementiezorg, leiden ze deze middag op hun eigen kenmerkende manier; verrassend, energiek, verbindend en leerzaam."

Locatie

Bravis ziekenhuis Roosendaal, aula

Aanvang

15.00-17.30 uur

Doelgroep

Beroepskrachten in zorg en welzijn zoals (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden, casemanagers dementie, mantelzorgconsulenten.

Sprekers

Hierover lees je binnenkort meer

Programma

Hierover lees je binnenkort meer 

Deze bijeenkomst iwordt geaccrediteerd voor verpleegkundigen en verzorgenden met een BIG-registratie bij V&VN. Het certificaat wordt na de bijeenkomst per e-mail toegestuurd.

 

 

Heb je vragen over deze activiteit?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

+31 (0)6 58 99 36 17