Café Chantant in Bergen op Zoom op 28 februari

Op een aantal plaatsen in Nederland is een participatiekoor opgericht. Een koor waarbij mensen met een haperend brein tijdens de zangrepetities en het concert ondersteuning krijgen van mantelzangers. Het doel is om mensen met een haperend brein, die het leuk vinden om te zingen, de mogelijkheid te bieden om te blijven participeren in de samenleving, de mantelzorger te ontlasten en het netwerk uit te breiden door mensen te ontmoeten. Lees meer hierover op www.participatiekoor.nl

Omdat er vraag was naar meer, is het Café Chantant ontstaan. Een plek waar mensen met een haperend brein elkaar en mantelzangers kunnen ontmoeten op een ontspannen manier en samen kunnen zingen. Dit is maandelijks terugkerend. Iedereen die het leuk vindt kan deelnemen.

Het eerste Café Chantant van Bergen op Zoom vindt plaats op dinsdag 28 februari van 14 tot 16 in café de Mortier dubbelstraat 66 in Bergen op Zoom. En daarna elke laatste dinsdag van de maand. Alle informatie hierover kunt u lezen op www.mantelzangers.nl of via deze link.