Online Alzheimer Café op 20 april

Door de maatregelen rondom Corona kunnen ook de Alzheimer Cafés helaas geen doorgang vinden. Samen met Alzheimer Nederland afdeling West-Brabant bieden we op maandag 20 april om 19:30 uur een online AlzheimerCafé aan als alternatief!

Achter de schermen hebben we keihard gewerkt om deze live-uitzending mogelijk te maken. Dit eerste online Alzheimer Café heeft als thema "Corona & Dementie". Geïnteresseerde inwoners van West-Brabant kunnen zich per email aan info@dementienetwerkwb.nl voor deelname aan de uitzending aanmelden. Ze kunnen de uitzending bekijken en een vraag stellen die het speciale panel van professionals zo goed mogelijk zal beantwoorden.

We zijn dankbaar dat de volgende professionals aan deze live-uitzending meewerken: Madeleine Timmermann, Hein Wouters, Lenny Winkel-van Kaam, Yvonne Faber, Carine Van de Riet, Gerben Jansen, Margot Wentink, Loes Maas en Meta Vrijhoef.

De uitzending en de vragen en antwoorden zullen na afloop beschikbaar worden gesteld via onze speciale website over dementie & corona. Daarnaast zijn de coördinatoren van Alzheimer Nederland, afdeling WestBrabant elke maandagavond bereikbaar voor een telefonisch spreekuur.